Alex-tech.net - Alexander Technique Online Resource
eMail: info@alexanderteknik.se
Vill du bort?


Följ med på en introduktionskurs i exotiska miljöer!
Fråga här!


Ont om tid?


Vi kommer till dig!
Fråga här!


   
Om oss
Alexanderteknik undervisas i Sverige av Jaana Nykänen och Henrik Jönsson som fullföljt en treårig utbildning under Shoshana Kaminitz vid The Victoria Training Course for the Alexander Technique i London, efterförljaren till den Alexanderlärarutbildning som startades av Patrick Macdonald på 1950-talet. De har dessförinnan också studerat vid Köpenhamns FM. Alexanderskole i ett och ett halvt år.

Jaana Nykänen, mSTAT , är utbildad i lingvistik och konflikthantering och har under flera år utvecklat sin kunnande om näringlära och kostens inflytande på den mänskliga organismen. Jaana har genomgående erfarenhet inom den ekologiska sektorn, och inbegriper sitt kunnande om detta i studiet av alexandertekniken, eftersom alla aspekter av hur miljön påverkar oss och hur vi tar hand om oss själva är lika viktiga för att förbättra vårt välbefinnande.

Henrik Jönsson, mSTAT Henrik är auktoriserad lärare i Alexanderteknik, utbildad i London och Köpenhamn. Henrik driver the Notting Hill Gate Alexander Studio i London och undervisar även i Sverige och Edinburgh. Henrik har arbetat med Alexandertekniken sedan 2000, och har hjälpt hundratals människor att förbättra sin livskvalitet genom Alexandertekniken.

   
Search


Dela dina erfarenheter!
Diskutera Alexandertekniken med andra på Alexander Diskussionsforum!


Kommande evenemang
Intensivkurs i Stockholm


Alexanderteknik-nyheter!
Vill du ha e-post om nyheter angående Alexandertekniken?
Prenumerera här!

Allt innehåll på denna website (C) Henrik Jönsson, kopiering förbjuden